fönsterputs

Fönsterputs med Dexia Städ & Fönsterputs - för ett kristallklart resultat!

Få skinande rena fönster

När du beställer fönsterputs från Dexia Städ & Fönsterputs kan du vara säker på att få ett kristallklart resultat som verkligen imponerar. Vår erfarna och kompetenta personal är specialiserad på fönsterputs och använder sig av professionella metoder och utrustning för att ge dina fönster den omsorg de förtjänar.

Vi erbjuder fönsterputs både till företag och privatpersoner.

 

Fönsterputs är inte bara en kosmetisk förbättring av ditt hem, det kan också ha en stor inverkan på inomhusmiljön. Smutsiga fönster kan minska mängden naturligt ljus som kommer in i rummet och ge en känsla av mörker och tristess. Genom att regelbundet putsa dina fönster med Dexia Städ & Fönsterputs kan du maximera ljusflödet och skapa en ljusare och mer inbjudande atmosfär.

Vill du känna dig trygg med att kontoret alltid är skinande rent?

Företagsstädning är en viktig del av att upprätthålla en ren och hälsosam arbetsmiljö. Dexia Städ & Fönsterputs erbjuder skräddarsydda företagsstädtjänster för att möta behoven hos olika företag och organisationer. Vi ser till att allt från skrivbord, möbler, golv, kök och toaletter blir noggrant rengjorda.

Kontakta oss

Vill du ha tid för annat?

Är du trött på att städa hemmet själv? Vill du ha ett skinande rent hem utan att behöva lägga ner tid och energi på det? Då är Dexia Städ & Fönsterputs det perfekta alternativet för dig!

Vi förstår att varje hem är unikt och har olika behov när det kommer till städning. Därför anpassar vi våra tjänster efter dina specifika önskemål och behov. 

Läs mer om städning