städtjänster Örebro

Vi hjälper både företag och privatpersoner i Örebro med omnejd!

En pålitlig städfirma

Dexia Städ & Fönsterputs är en pålitlig städfirma som erbjuder olika typer av städtjänster för både privatkunder och företag i Örebro. Oavsett om du behöver flyttstädning, hemstädning, trappstädning, golvvård eller till och med dödsbostädning, så kan vi hjälpa till. Vi har erfaren personal som kan utföra grundlig rengöring av ditt hem eller kontor, och strävar alltid efter att erbjuda bra priser, fokus på service och framförallt nöjda kunder.

Kontakta oss

Vilken av våra tjänster är du i behov av?

Dexia Vardagsrum

Flyttstädning

Om du ska flytta och behöver en grundlig städning av ditt tidigare hem eller nya hemmet, kan vi hjälpa till. Vi är erfarna inom flyttstädning och garanterar att ditt hem blir skinande rent inför eller efter din flytt.

Dexia Företagsstäd

Kontorsstädning

Dexia Städ & Fönsterputs förstår att det är viktigt att ha en ren och välkomnande arbetsmiljö för både anställda och kunder. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för företag och kan anpassa vårt arbete efter era specifika behov och önskemål.

Dexia Skrivbord

Hemstädning

Vårt team av erfarna städare kan komma hem till dig och utföra grundlig städning efter dina behov och önskemål. Vi kan anpassa våra tjänster för att passa ditt schema och se till att ditt hem alltid är rent och fräscht.

Dexia Trappor

Trappstädning

Vi erbjuder även trappstädning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi kan hålla dina trappor rena och snygga, vilket skapar en trevlig och inbjud

Dexia Golv

Golvvård

Om dina golv behöver en uppfräschning eller en mer intensiv rengöring kan vi hjälpa till. Vi har kunskap och utrustning för att vårda olika typer av golv, inklusive trä, laminat, kakel och sten. Vi kan också utföra polering och vaxning för att ge dina golv en glänsande och skyddande yta.

Dexia Sprayflaska

Dödsbostädning

Vid behov av sanering och städning av en avliden persons bostad kan vi erbjuda professionell hjälp. Vi förstår att det kan vara en känslig och svår situation, och vi är här för att underlätta för dig genom att ta hand om städningen och lämna bostaden i ett rent och fräscht skick.

Därför ska du välja Dexia Städ & Fönsterputs

Vi hjälper både företag & privatpersoner

Oavsett om du är privatperson eller behöver städtjänster till ditt företag förstår vi att varje hem & lokal är unikt och har olika behov när det kommer till städning.

Därför anpassar vi våra tjänster efter era specifika önskemål och behov. 

Erfaren personal

Med lång erfarenhet och hög kompetens inom städning kan vi garantera att ditt hem och/eller kontor blir rengjort på bästa möjliga sätt.

Alltid bra pris

Vi vill att alla ska ha råd att anställa Dexia Städ & Fönsterputs. Därför erbjuder vi alltid 15% rabatt till alla pensionärer!