golvvård örebro Län

Golvvård med Dexia Städ & Fönsterputs - för ett kristallklart resultat!

Förvandla dina golv till glänsande mästerverk!

Golv är ofta den mest använda ytan i våra hem och kommersiella utrymmen. Över tiden kan de bli slitna, fläckiga och tappa sin lyster. I Örebro förstår vi vikten av att ha välbevarade golv som inte bara ser bra ut utan också varar länge. Oavsett om du behöver en enkel uppfräschning eller en mer intensiv rengöring av dina golv, har vi expertisen och utrustningen för att göra jobbet rätt.

 

Varför investera i professionell golvvård?

Förlänga golvens livslängd: Regelbunden vård kan avsevärt förlänga dina golvs livslängd, vilket sparar pengar i långa loppet. Rena och välskötta golv förhöjer hela rummets utseende och ger ett välkomnande intryck.

Skydda din investering: Golv, särskilt av hög kvalitet, kan vara en dyr investering. Rätt vård ser till att de är skyddade mot skador och slitage.

 

Vi erbjuder en rad tjänster för att möta alla dina golvvårdsbehov:

Beroende på golvmaterialet erbjuder vi skräddarsydda rengöringslösningar för trä, laminat, kakel och sten.

 

Polering: Med våra avancerade poleringsmaskiner kan vi återställa lystern på dina golv och göra dem skinande rena igen.

 

Vaxning: Våra vaxningslösningar ger en skyddande yta som inte bara bevarar golvens skönhet utan också skyddar dem från yttre skador.

 

Expertis på olika golvtyper

Trä: Trägolv kan vara känsliga och behöver en särskild typ av vård för att bevara sin naturliga skönhet. Vi vet hur man behandlar dem rätt för att skydda dem från repor och skador.

 

Laminat: Även om de är hållbara, kan laminatgolv tappa sin glans över tid. Våra

specialiserade rengöringsmetoder återställer deras utseende.

 

Kakel: Kakelgolv kan samla på sig smuts i fogarna, vilket kan vara svårt att rengöra. Med vår expertis blir dina kakelgolv lika nya igen.

 

Sten: Naturliga stengolv behöver en särskild uppmärksamhet för att förhindra fläckar och erosion. Vi erbjuder behandlingar som håller dina stengolv i bästa skick.

 

Varför välja oss för golvvård?

Erfarenhet: Med många år i branschen vet vi vad som krävs för att ge bästa möjliga vård åt alla golvtyper.

 

Rätt utrustning: Vi investerar i den bästa utrustningen för att garantera överlägsna resultat varje gång.

 

Kundfokus: Din tillfredsställelse är vår prioritet. Vi strävar efter att överträffa dina

förväntningar med varje tjänst.

 

Att investera i professionell golvvård i Örebro är en smart beslut för att förlänga dina golvs livslängd och förbättra deras utseende. Vare sig du har trä, laminat, kakel eller sten, har vi kunskapen och resurserna för att återställa och bevara deras skönhet. Kontakta oss för att upptäcka hur vi kan förvandla dina golv!